Saltar a continguts

Comissió de festes de La Floresta

Navegació

 
 

Menú principal

Història

Imatge de complement
Ampliar imatge
petita historia
A partir del 1987 neix una Comissió de Festes de diferents Entitats , que venen amb moltes ganes i volen activitats noves.
Tot això arriba fins el any 2000 i es llavors quant la comissió decideix en lo que es organitzar mes actes lúdics per els veïns del districte.
Ja no tenen prou en organitzar la cavalcada de Reis i la Festa Major, i si llençant a una tasca molt mes complexa, organitzant actes en col·laboració amb altres entitats del districte
Podríem dir que quasi cada mes o mes i mig ja un acte organitzat per la Comissió de Festes.
El Gener La Cavalcada de reis, el Febrer col·laboració amb l'espai jove a la festa de Carnestoltes, al març, la setmana de la Dona i la Jam sesion, al abril les Jornades de Narrativa, al maig la trobada de col·leccionistes de plaques de cava, al juliol La Festa Major, al novembre la Castanyada, i al Desembre el quinto de Nadal en fins solidaris a les seves ultimes edicions sent la recaudacio cedida íntegrament a la Marató de TV3.
Aquesta es la nostra historia, encara que la podrem variar ja que la historia es fa en el dia a dia.
qui som?
Qui som La comissió de Festes de la Floresta?


Som un col·lectiu de veïns, alguns representen entitats de la Floresta d'altres son persones que volen fer coses per els dames.

Organitzem actes de caire social i culturals, La Cavalcada de Reis, Carnestoltes, Concurs de Narrativa, La Festa Major, El Quinto de Nadal.

Amb combinació amb altres entitats, La trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava, La Castanyada.

Dins de la comissió també existeix una comissió jove, que a la vegada organitzar, les Jazz Sessions, La Nit Jove dins de la Festa Major.

Ens reunim els dilluns de 2/4 de 9 a les 10 del vespre, al Centre Cívic de La Floresta,
a hores d'ara ja estem enllestint la Festa Major d'aquest any.

Però si vols participar de aquestes activitats no u dubtis, necessitem gent amb ganes de treballar molt, i que aporti noves idees.

Vine t'esperem

Imatge de complement
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats